Επιλέξτε Κατηγορία

BRUNATA - ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΠΑΛΙΩΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

ΠΟΙΟΣ ΔΕ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ

- Να λειτουργεί την θέρμανση όποτε θέλει.
- Να έχει την θερμοκρασία που επιθυμεί σε κάθε χώρο.
- Να καθορίζει σύμφωνα με τις ανάγκες του την κατανάλωση του.
- Να πληρώνει για αυτό που πραγματικά έχει καταναλώσει.
- Να μην υπάρχουν προστριβές για την λειτουργία της θέρμανσης.

ΧΩΡΙΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ - ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΩΔΙΩΣΕΙΣ

2005 - Μαζέψαμε 20 χρόνια εμπειρία προσφέροντας πάντα συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας και με την δική σας απαίτηση για αυτονομία των παλαιών κτιρίων που απαιτεί πλέον η εποχή μας βρήκαμε λύσεις λειτουργικές και δίκαιες για την κατανομή δαπάνης της θέρμανσης. "Εχοντας συνεργαστεί με γνωστές εταιρίες του χώρου και δημιουργώντας περισσότερα από 150 αυτόνομα κτίρια η επιλογή μας είναι η αποκλειστική συνεργασία με τον διεθνή οίκο BRUNATA. χώρα προέλευσης η Δανία. Η κύρια πολιτική της εταιρίας βασίζεται στην μέτρηση και έκδοση λογαριασμών θέρμανσης μεταξύ ανθρώπων που κατοικούν στο ίδιο κτίριο.

Η BRUNATA λειτουργεί και εξελίσσει την τεχνολογία από το 1917.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ

 

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΝΕΜΗΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ BRUNATA
Η εταιρία BRUNATA σας παρουσιάζει τους νέους ηλεκτρονικούς κατανεμητές δαπανών θέρμανσης BRUNATA FUTURA+, εγκατεστημένους σε όλη την Ευρώπη. Σας δίνουν τη δυνατότητα να μετρήσετε την ενέργεια που καταναλώνετε μόνο στο σπίτι σας όπως μπορούν εκατομμύρια άνθρωποι.

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑΝΕΜΗΤΗ

 

Πως μετράμε την δική σας κατανάλωση.
Σε κάθε θερμαντικό σώμα στο διαμέρισμα σας υπάρχει ένας ηλεκτρονικός κατανεμητής θέρμανσης τύπου BRUNATA FUTURA+. Είναι ένας ειδικός μετρητής σύμφωνα με την ευρωπαϊκή πιστοποίηση ποιότητας ΕΝ834 ο οποίος εγγυάται για την λειτουργικότητα και την μέγιστη απόδοση.

Η πατενταρισμένη αυτή συσκευή εγγυάται για όλο το εικοσιτετράωρο λειτουργίας της, την μέτρηση της θερμότητας που παράγεται από τα θερμαντικά σώματα και μόνο από αυτά.

Ο ένας από τους αισθητήρες του μετράει την θερμοκρασία επιφανείας των θερμαντικών σωμάτων και ο άλλος την θερμοκρασία δωματίου. Η διαφορά θερμοκρασίας των δύο αισθητήρων είναι ανάλογη της ποσότητας θερμότητας που διαχέεται από τα καλοριφέρ στον χώρο.

Η θερμότητα του ηλίου ή άλλη πηγή θέρμανσης δεν μετριέται από τον κατανεμητή της BRUNATA. Κάθε κατανεμητής έχει ένα μοναδικό νούμερο και είναι προγραμματισμένος με κλίμακα που ανταποκρίνεται στην θερμική ισχύ των σωμάτων.

Οι κατανεμητές δαπανών θέρμανσης FUTURA+ της BRUNATA έχουν μακρά διάρκεια ζωής γιατί οι μπαταρίες που χρησιμοποιούν είναι ανακυκλώσιμες μπαταρίες λιθίου διάρκειας 10 ετών.

Η BRUNATA εξοικονομεί ενέργεια τοποθετώντας την μπαταρία στην εκκίνηση της λειτουργίας του κατανεμητή.

Η συσκευή FUTURA+ απομνημονεύει τα πάντα - την πραγματική κατανάλωση θέρμανσης, την θερμοκρασία των θερμικών στοιχείων και τη θερμοκρασία δωματίου.

Σε περίπτωση βλάβης της συσκευής αποθηκεύονται στη μνήμη η ημερομηνία και η ώρα της βλάβης. Ο εξοπλισμός της BRUNATA και η άδεια συχνότητας τηλεμέτρησης μας δίνει την δυνατότητα να κάνουμε αξιόπιστη και ασφαλή μέτρηση.

 

Μήπως πληρώνεται τον λογαριασμό

του γείτονα σας;

 

 

ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΙΚΗ ΒΑΛΒΙΔΑ BRUNATA

Η εταιρεία μας δίνει την δυνατότητα με τον υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό που διαθέτει η BRUNATA και την τεράστια εμπειρία, να πραγματοποιηθεί μια πλήρης εγκατάσταση συστήματος αυτόνομης θέρμανσης σε ευρωπαϊκά πρότυπα, που να μπορεί να συνδυαστεί με πολλές άλλες παράλληλες ενέργειες.
Στην Ελλάδα τα έξοδα κεντρικής θέρμανσης μιας πολυκατοικίας εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, είτε εξωγενείς είτε ενδογενείς, Αρχικά λοιπόν, το κύριο κόστος είναι η αγορά πετρελαίου ή, σε περίπτωση που υπάρχει δίκτυο και λεβητοστάσιο αερίου, η αγορά του φυσικού αερίου.
Με την τοποθέτηση των βαλβίδων αυτών υπάρχει δυνατότητα να βελτιωθεί η διαχείριση της θέρμανσης στο κάθε δωμάτιο, και κατ' επέκταση στο διαμέρισμα με ταυτόχρονη εξοικονόμηση ενέργειας.

Η θερμοστατική κεφαλή μετράει την εσωτερική θερμοκρασία δωματίου και αυτόματα ρυθμίζει την θέρμανση που προέρχεται από τα θερμαντικά σώματα. Κάθε βαθμίδα της κεφαλής προκαλεί - επιτρέπει μία συγκεκριμένη θερμοκρασία στον χώρο. Για περισσότερη ευκολία, στην αρχή ρυθμίστε την κεφαλή στον αριθμό 3. Αναμένετε 2 ώρες ώστε η θερμοκρασία δωματίου να σταθεροποιηθεί, και αν είναι άνετα για σας αφήστε την βαλβίδα στην θέση αυτή. Αν ωστόσο αισθανθείτε κρύο ή πολύ ζέστη τότε ρυθμίστε την βαλβίδα προς τα αριστερά ή τα δεξιά και κατόπιν αφήστε την βαλβίδα χωρίς να της αλλάξετε θέση.
Βέβαια, σε περιόδους παρατεταμένης απουσίας σας ή άλλες ειδικές ανάγκες ο παραπάνω κανόνας προσαρμόζεται αναλόγως.

Όταν η θερμοκρασία αυξάνεται, αποτέλεσμα π.χ. της ακτινοβολίας του ηλίου ή των ανθρώπων που βρίσκονται στο δωμάτιο, η θερμοστατική κεφαλή κλείνει αυτόματα, Την στιγμή που η θερμοκρασία δωματίου πέφτει, η κεφαλή ανοίγει αυτόματα ξανά και τότε τα καλοριφέρ θερμαίνονται.

ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε όλα τα θερμαντικά σώματα του σπιτιού σας στο μέγιστο, αλλά αν αληθινά θέλετε να εξοικονομήσετε ενέργεια και να αποφύγετε την υπερθέρμανση στο σπίτι σας θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες και συμβουλές των τεχνικών μας:
- Μην ανοίξετε ποτέ το παράθυρο οας όταν ο θερμοστατικός διακόπτης είναι ανοιχτός.
- Όταν θέλετε να αερίσετε το σπίτι σας,πρώτα πρέπει να ρυθμίσετε την βαλβίδα στην θέση *. Κατόπιν ανοίξτε όλα τα παράθυρα για 5 λεπτά. Δεν συνιστάται κάποια από τα δωμάτια να είναι κρύα.
- Για τα δωμάτια που δεν χρησιμοποιούνται η καταλληλότερη θέση της κεφαλής θα πρέπει να είναι στο -"2".
- Όταν λείπετε από το σπίτι κατά την διάρκεια της ημέρας/νύχτας ή για παράδειγμα όταν είστε στην εργασία σας, ρυθμίστε την κεφαλή στο μισό. Όταν επιστρέψετε στο σπίτι ξαναγυρίστε την στη κανονική θέση. Σε αυτήν την περίπτωση θα έχετε σωστή θερμοκρασία πολύ γρήγορα εξοικονομώντας ενέργεια και χρήματα την ίδια στιγμή.
- Ποτέ μην καλύπτετε τα καλοριφέρ με ρούχα ή με χοντρές κουρτίνες διότι χάνετε η αποτελεσματικότητα της λειτουργίας τους.
- Να είστε προσεχτικοί με την μόνωση των παραθύρων και των πορτών σας. ΜΠΟΡΕΙ να χαθεί πολύτιμη ενέργεια από αυτήν την αιτία.

 

Η αυτονομία στο κτίριο σας και η κατανομή δαπάνης θέρμανσης ολοκληρώνονται με την τοποθέτηση στο χώρο του λεβητοστασίου συσκευής αντισταθμίσεως και κυκλοφορητής INVERTER στο δίκτυο.

Δεν υπάρχουν προϊόντα κάτω από αυτήν την κατηγορία.