Επιλέξτε ένα Φίλτρο Επιλέξτε ένα Φίλτρο

Επιλέξτε Κατηγορία

ΟΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ (ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΑ)

ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΟΡΟΦΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Η καλύτερη πρόταση για χρήση σε εστιατόρια κι επαγγελματικές κουζίνες.

Στα βασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται: α) στιβαρό πλαίσιο από ανοξείδωτο χάλυβα μαύρου άνθρακα και β) ενσωματωμένο φίλτρο σταγονιδίων λαδιού για την αποτροπή εισόδου λαδιού στη μονάδα.

Άριστο για δημιουργία άνετου κλιματισμένου περιβάλλοντος σε κουζίνες που μαγειρεύουν σε εστίες με φλόγες.

1. Ανθεκτικό στον Ελαιώδη Καπνό

Το πλαίσιο είναι από ισχυρό ανοξείδωτο χάλυβα ανθεκτικό στο λάδι και το λίπος προστατεύοντας την επιφάνεια του σώματος. Οι βρωμιές και οι λεκέδες αφαιρούνται εύκολα, επιτρέποντας στη μονάδα να είναι πάντα καθαρή.

2. Υψηλής Απόδοσης Φίλτρο Σταγονιδίων Λαδιού

Στο στάνταρ εξοπλισμό περιλαμβάνεται ένα υψηλής απόδοσης φίλτρο σταγονιδίων λαδιού βαρέως τύπου. Το σύστημα φιλτραρίσματος είναι πιο αποδοτικό συγκριτικά με τα συμβατικά φίλτρα, μειώνοντας αποτελεσματικά τον ελαιώδη καπνό που εισέρχεται στο κλιματιστικό. Το φίλτρο είναι μιας χρήσης, επιτρέποντας έτσι εύκολο καθαρισμό και συντήρηση. Όταν χρησιμοποιείται σε κουζίνες, το φίλτρο σταγονιδίων λαδιού πρέπει να αντικαθίσταται κάθε δύο μήνες. Το σύστημα περιέχει δώδεκα (12) ανταλλακτικά φίλτρα. Όταν θα τα έχετε χρησιμοποιήσει, μπορείτε να αγοράσετε τα ανταλλακτικά φίλτρα (PAC-SG38KF-E).

3. Εύκολη συντήρηση (ακόμη και στον καθαρισμό του ανεμιστήρα)

Έχει υιοθετηθεί ένα ξεχωριστό περίβλημα ανεμιστήρα, το οποίο μπορεί να αποσυναρμολογηθεί για εύκολο καθαρισμό του ανεμιστήρα. Ο επιτόπιος καθαρισμός της λεκάνης αποστράγγισης είναι επίσης εύκολος χάρη στη χρήση ενός (συνδετήρα) σωλήνα που αφαιρείται εύκολα.

4. Είσοδος Εξωτερικού Νωπού Αέρα (Προαιρετική Χρήηση)

Υπάρχει ένα κλειστό άνοιγμα που μπορεί να ανοιχτεί στο πίσω πλαίσιο της μονάδας, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εισαγωγή νωπού αέρα στη μονάδα. Αυτό βελτιώνει τον εξαερισμό και κάνει άνετο το περιβάλλον της κουζίνας