Επιλέξτε Κατηγορία

Ηλεκτρική Ενδοδαπέδια θέρμανση DANFOSS EH Indoor ECmat - ECheat 20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

Ηλεκτρική Ενδοδαπέδια θέρμανση DANFOSS EH Indoor ECmat - ECheat

[Επικοινωνήστε μαζί μας για μια Προσφορά]
Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Ζήστε άνετα  με τη Danfoss

 

Αόρατη άνεση

 

Το σύστημα θέρμανσης   «Θερμό δάπεδο  Danfoss» αποτελείται από το θερμικό καλώδιο ECflex™  ή από τον λεπτό θερμικό τάπη- τα ECmat™ που τοποθετείται κάτω από κάθε  δάπεδο και ελέγχε- ται από ηλεκτρονικούς θερμοστάτες EFET™. Ο ανερχόμενος από το πάτωμα θερμός αέρας εξασφαλίζει ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας στο χώρο και διατήρηση της θερμικής άνεσης στο εσωτερικό του κτιρίου χωρίς ρεύματα αέρα.

Την ίδια στιγμή η αόρατη πηγή θερμότητας ανοίγει νέες δυνατό- τητες για την επίπλωση και τη διακόσμηση του χώρου

 

 

Βέλτιστη άνεση

 

Το σύστημα «Θερμό δάπεδο»  προσφέρει πιο άνετη ζεστασιά σε σύγκριση με την παραδοσιακή κεντρική θέρμανση. Στα δωμάτια με κεντρική θέρμανση, ο ζεστός αέρας που προέρχεται από τα σώματα ανεβαίνει μέχρι το ταβάνι και στη συνέχεια ψυχόμενος, κατεβαίνει προς το πάτωμα, με αποτέλεσμα μια θερμική δυσφορία. Το σύστημα θέρμανσης δαπέδου  Danfoss  εξασφαλίζει την βέλτιστη θερμοκρασία στο επίπεδο των ποδιών και το κεφάλι. Δεδομένου ότι τα ρεύματα αέρα είναι σχεδόν ανύπαρκτα δεν σηκώνεται σκόνη, πράγμα που είναι σημαντικό για άτομα που πάσχουν από αλλεργίες ή άσθμα

 

ECmat™ – ο πιο προηγμένος θερμικός τάπητας  παρουσιάζεται στην αγορά

Ο ECmat™ αποτελείται από ένα διπλό λεπτό καλώδιο πάχους 3,3 mm μόνο. Ο ECmat™ είναι ο μοναδικός θερμικός τάπητας στην αγορά ο οποίος είναι εξοπλισμένος με αυτοκόλλητο πλέγμα και ταινία που εξασφαλίζει μέγιστη πρόσφυση.

 

Η θέρμανση δαπέδου Danfoss κατανέμει τη θερμότητα ομοιόμορφα σε ολόκληρη την επιφάνεια του δαπέδου, αφήνοντας την υπόλοιπη δουλειά στους νόμους της Φυσικής για να διαχυθεί η θερμότητα προς τα πάνω.

 

 

Πώς να επιλέξετε το σωστό θερμοστάτη Danfoss®

 

Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ πέντε πλήρως ηλεκτρονικών θερμοστατών που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις, από έναν απλό και ακριβή έλεγχο σταθερής θερμοκρασίας δαπέδου, έως για έναν έξυπνο και προσαρμοζόμενο ηλε- κτρονικό έλεγχο θερμοκρασίας χώρου.

 

 

Danfoss  74 χρόνια

Η Danfoss ιδρύθηκε στη Δανία το 1942 και επί 74 χρόνια παράγει θερμικά καλώδια

και θερμοστάτες. Αυτή η εμπειρία δίνει τη δυνατότητα να παράγει τα καλύτερα

σε ποιότητα και ασφάλεια προϊόντα. Για παράδειγμα, ο θερμικός τάπητας ECmat™ ασφαλίζεται με πλέγμα αλουμινίου που παρέχει όχι μόνο υψηλή αντοχή αλλά και

100% ασφάλεια να χρησιμοποιείται σε χώρους με υγρασία όπως η κουζίνα ή περιοχές λουτρών. Επιπρόσθετα, με την πλήρη τεχνική υποστήριξη και πλήρη

20-ετή εγγύηση σας παρέχουμε το πιο εξαιρετικό και τέλειο σύστημα ηλεκτρικής θέρμανσης δαπέδου που κυκλοφορεί σήμερα στην αγορά.