Επιλέξτε ένα Φίλτρο Επιλέξτε ένα Φίλτρο

Επιλέξτε Κατηγορία

ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ

Η εγκατάσταση των μονάδων τύπου Ντουλάπας αυτής της σειράς είναι εύκολη και γρήγορη. Μια εξαιρετική επιλογή όταν υπάρχει αιφνίδια ανάγκη για εγκατάσταση κλιματιστικού.


1. Γρήγορη κι Εύκολη Εγκατάσταση

Γρήγορη κι εύκολη εγκατάσταση, εξοικονόμηση χώρου και σχεδιασμός που αναβαθμίζει κάθε εσωτερικό χώρο. Η εσωτερική μονάδα τοποθετείται στο δάπεδο, επιτρέποντας τη γρήγορη εγκατάσταση. Το συμπαγές σώμα απαιτεί ελάχιστο μόνο χώρο.


2. Ενσωματωμένο Χειριστήριο

Ευκολία χειρισμού με το ενσωματωμένο χειριστήριο PAR-21MAA. Η ορατότητα των εικονιδίων, των γραμμάτων και των αριθμών είναι βελτιωμένη με την υιοθέτηση οθόνης LCD dot-matrix και οι λειτουργίες διαχείρισης έχουν αυξηθεί.


3. Μικρή Απαίτηση Συντήρησης

Φίλτρο μεγάλης διάρκειας ζωής στον βασικό εξοπλισμό. Οι εσωτερικές μονάδες διαθέτουν φίλτρο μεγάλης διάρκειας ζωής με μέγιστη διάρκεια λειτουργίας 2.500 ώρες (με βάση τη χρήση σε τυπικές συνθήκες γραφείου). Ο καθαρισμός του φίλτρου μειώνεται δραστικά. Επιπλέον, η υιοθέτηση μιας “γρίλιας που ανοίγει και κλείνει” καθιστά εύκολη την αφαίρεση του φίλτρου για καθαρισμό από σκόνη και σωματίδια.

 

4. Η Δυνατότητα Σύνδεσης Σωληνώσεων από Τέσσερις (4) Πλευρές - Μεγαλύτερη Ελευθερία Εγκατάστασης

Υπάρχει αξιοσημείωτη ελευθερία στην επιλογή του χώρου εγκατάστασης χάρη στη δυνατότητα σύνδεσης των σωληνώσεων στην εσωτερική μονάδα σε τέσσερις πλευρές: στην αριστερή, στην πίσω, από κάτω και στη δεξιά πλευρά της μονάδας. Ακόμη και η εγκατάσταση σε γωνιακό χώρο είναι εύκολη.