Επιλέξτε Κατηγορία

KERMI

ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ KERMI 

Αποτέλεσμα εικόνας για kermi logo

Τα θερμαντικά σώματα PanSolar κατασκευάζονται σε γραμμές παραγωγής τελευταίας τεχνολογίας και δοκιμάζονται το κάθε ένα χωριστά σε πίεση δοκιμής 13bar.

Αποδόσεις σωμάτων σύμφωνα με ΕΝ442 in Watt (t
1 / t2 90/70°C).

Βαφή με νέα τεχνολογία Boderite NT nano ceramic από την Henkel Γερμανίας. 
Mας δίνει το καλύτερο αποτέλεσμα κατά της διάβρωσης και άψογο φινίρισμα στην εμφάνιση RAL 9010.

Τα θερμαντικά σώματα PanSolar κατασκευάζονται σύμφωνα με τις αυστηρότερες γερμανικές προδιαγραφές πληρούν όλα τα Ευρωπαϊκά πρότυπα.

Τα θερμαντικά σώματα KERMI διακρίνονται για το πρωτοποριακό σύστημα Χ2. Πρόκειται για ένα πατενταρισμένο σύστημα που επιτρέπει στο θερμαντικό σώμα να λειτουργεί τις θερμαντικές πλάκες σειριακά. Το νερό διέρχεται πρώτα από την εμπρόσθια θερμαντική πλάκα και έπειτα περνά στην οπίσθια. Με τον τρόπο αυτό τα θερμαντικά σώματα με την τεχνολογία X2 έχουν τη δυνατότητα να αυξάνουν τη θερμοκρασία τους 20% πιο γρήγορα από τα κοινά σώματα τύπου panel.

Ταυτόχρονα η οπίσθια θερμαντική πλάκα διατηρείται σε χαμηλότερη θερμοκρασία μειώνοντας με τον τρόπο αυτό τις απώλειες προς εξωτερικούς τοίχους και παράθυρα. Λόγω της σειριακής λειτουργίας επιτυγχάνεται μέχρι και 100% περισσότερο ακτινοβολητικό φορτίο έναντι των συμβατικών θερμαντικών σωμάτων με αποτέλεσμα να δίνουν αίσθηση άνεσης με χαμηλότερες θερμοκρασίες προσαγωγής.

Έτσι επιτυγχάνουν μείωση κατανάλωσης καυσίμου μέχρι και 11% που οδηγεί απευθείας σε εξοικονόμηση ενέργειας και χρήματος. Παράλληλα λόγω υψηλού ακτινοβολητικού ποσοστού συνδυάζονται άριστα με αντλίες θερμότητας για συστήματα θέρμανσης χαμηλών θερμοκρασιών 49°C / 39°C.

Γίνεται λοιπόν σαφές ότι η τεχνολογία Χ2 των θερμαντικών σωμάτων KERMI μαζί με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευή καθιστούν τα θερμαντικά σώματα KERMI την ιδανική λύση για κάθε τύπο θέρμανσης.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για kermi

 

Αποτέλεσμα εικόνας για kermi

Αποτέλεσμα εικόνας για kermi

Δεν υπάρχουν προϊόντα κάτω από αυτήν την κατηγορία.